Η Αρπαγή Της Πανδώρας

Από την δημιουργία της ταβέρνας λίγους μήνες πριν έως σήμερα το να φιλοξενήσουμε μια σειρά περιπετειών (One Shot ή Campaign) γραμμένες στα ελληνικά, οι οποίες θα διατίθενται δωρεάν όπως κάθε τι που μπορείς να βρεις εδώ, αποτελούσε μια από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες μας. 

Ξεκινάμε τη νέα δεκαετία λοιπόν με το δεξί, καθώς έφτασε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε την πρώτη περιπέτεια με όνομα “Η Αρπαγή Της Πανδώρας“! Η περιπέτεια είναι φιλική προς νέους Dungeon Masters με συμβουλές και οδηγίες για ό,τι θα αντιμετωπίσουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ενδείκνυται για 3 έως 5 παίκτες 3ου επιπέδου. Όλοι οι χάρτες είναι φτιαγμένοι για να εκτυπωθούν σε μέγεθος χαρτιού Α3 και να χρησιμοποιηθούν και σαν battle grid, ενώ τα handouts είναι σε μορφή PDF για έγχρωμη εκτύπωση δύο όψεων!

Συντελεστές
Σχεδιασμός & συγγραφή περιπέτειας: Γεώργιος Ε Αβραμίδης
Επιμέλεια κειμένων: Ειρήνη Χατζιδάκη
Σελιδοποίηση: Στράτος Γαλίτης
Χάρτες & handouts: Αχιλλέας Γεωργίου
Artworks: Νίκος Χάτσιος, Στράτος Γαλίτης & Αχιλλέας Γεωργίου

Υπόθεση Περιπέτειας (Spoiler free)

Μια ομάδα περιπλανώμενων ηρώων κατευθύνεται, ένα ηλιόλουστο απόγευμα, προς ένα πανδοχείο που βρίσκεται στο βασίλειο των Επτά Λόφων. Στο δρόμο τους γίνονται μάρτυρες ενός ατυχήματος, όταν μια άμαξα φεύγει από τον έλεγχο του οδηγού της και αναποδογυρίζει, στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από μια ομάδα επικίνδυνων μισθοφόρων που τους καταδιώκουν.

Περίεργοι θάνατοι έχουν σημειωθεί και ψίθυροι ακούγονται για ύπαρξη σκοτεινής μαγείας στο μέχρι πρότινος ειρηνικό βασίλειο. Οι κατάσκοποι του βασιλείου, μόλις έχουν επιβεβαιώσει το σχέδιο δολοφονίας της βασιλικής οικογένειας και έτσι όλα τα μέλη της οδηγούνται κρυφά σε μυστικά κρησφύγετα. Την πριγκίπισσα Πανδώρα, προσπαθεί να φυγαδεύσει o περιπλανώμενος θίασος Vaisala, όπως τους ζητήθηκε από τον ίδιο τον Βασιλιά και τα μέλη του μόλις γνωρίστηκαν με την συντροφιά των ηρώων αυτής της ιστορίας.

Άραγε θα μείνει ασφαλής η πριγκίπισσα και θα μπει ένα τέλος στα σκοτεινά σχέδια που απειλούν την βασιλική οικογένεια και την ειρήνη στο βασίλειο;

 


Ευχαριστούμε τις παρακάτω φωλιές για Geeks που μας βοήθησαν στην δημιουργία του βιβλίου!

 

Έχετε επιβιώσει από αυτή την περιπέτεια;

Πείτε μας τη γνώμη σας με ένα σχόλιο!