Η ΤΑΒΕΡΝΑ

Καλώς ήρθες στην ταβέρνα του κυρίου Goblin… Άσε τα όπλα στον οπλουργό στην είσοδο και ετοιμάσου να γνωρίσεις κάθε λογής πλάσμα.

Όπως και σε κάθε άλλη ταβέρνα σε αυτό τον μαγικό κόσμο, εδώ θα βρεις σοφούς γέροντες που θα σου μάθουν καινούργια πράγματα, αλλά θα γίνεις κι εσύ ένας από αυτούς, καθώς η γνώση πρέπει να μοιράζεται.

Τέτοια γνώση θέλουμε να δώσουμε κι εμείς καθώς πήραμε από άλλους παίκτες της ελληνικής κοινότητας. Κυρίως θα ασχοληθούμε με την 5η  έκδοση του Dungeons & Dragons αλλα και με παλαιότερες ή και άλλα Role Play Games εν καιρώ. Το περιεχόμενο που θα βρεις αποτελεί μεταφράσεις ατόμων που αγαπούν το παιχνίδι και θέλουν να το μοιραστούν, θυμήσου να στηρίξεις και το μαγαζί της γειτονιάς σου αγοράζοντας τα επίσημα βιβλία.

Κάπως έτσι, είσαι κι εσύ ένας από εμάς, οπότε μην διστάσεις να αφήσεις σχόλιο αν έχεις μια απορία (δεν υπάρχουν χαζές απορίες), ή να στείλεις ένα μήνυμα προτείνοντας κάτι που θα ήθελες να δεις, ή να γράψεις κι εσύ ένα άρθρο!

Για απορίες, συνεργασίες, διαφημίσεις, κατάρες, καντάδες και ερωτικές εξομολογήσεις θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!