Η ΤΑΒΕΡΝΑ

Καλώς ήρθες στην ταβέρνα του κυρίου Goblin… Άσε τα όπλα στον οπλουργό στην είσοδο και ετοιμάσου να γνωρίσεις κάθε λογής πλάσμα.

Όπως και σε κάθε άλλη ταβέρνα σε αυτό τον μαγικό κόσμο, εδώ θα βρεις σοφούς γέροντες που θα σου μάθουν καινούργια πράγματα, αλλά θα γίνεις κι εσύ ένας από αυτούς, καθώς η γνώση πρέπει να μοιράζεται.

Τέτοια γνώση θέλουμε να δώσουμε κι εμείς καθώς πήραμε από άλλους παίκτες της ελληνικής κοινότητας. Κυρίως θα ασχοληθούμε με την 5η  έκδοση του Dungeons & Dragons αλλα και με παλαιότερες ή και άλλα Role Play Games εν καιρώ. Το περιεχόμενο που θα βρεις αποτελεί μεταφράσεις ατόμων που αγαπούν το παιχνίδι και θέλουν να το μοιραστούν, θυμήσου να στηρίξεις και το μαγαζί της γειτονιάς σου αγοράζοντας τα επίσημα βιβλία.

Κάπως έτσι, είσαι κι εσύ ένας από εμάς, οπότε μην διστάσεις να αφήσεις σχόλιο αν έχεις μια απορία (δεν υπάρχουν χαζές απορίες), ή να στείλεις ένα μήνυμα προτείνοντας κάτι που θα ήθελες να δεις, ή να γράψεις κι εσύ ένα άρθρο!


Ο Οινοχόος

Κατά κόσμον Γεώργιος Ε Αβραμίδης συνήθιζε να γυρνάει στο μαθηματικό τμήμα του Ηρακλείου Κρήτης, με άσπρη ρόμπα και μια γάτα στο χέρι, που Νεοκλίδες φοιτητές του φιλούσαν ευλαβικά το χέρι.
Τα καλοκαίρια στήνει αντίσκηνο σε παραλίες από αφραγκία από άποψη με το σκύλο του.
Από χόμπι έχει πολλά, όπως το να αφήνει γυαλιστερούς κροτάφους, τη λογοτεχνία του φανταστικού, κόμιξ, D&D και πολλά άλλα που σιγά σιγά ξανά ράβουν τον παρθενικό υμένα του.

Όταν δε σερβίρει υπέροχη, περσινή, ζεστή μπύρα στην ταβέρνα, ελέγχει θεωρίες συνωμοσίας για το που μπορεί να εμφανιστεί ο Doctor Who για free ride και γιατί απορρίφθηκε η επίσημη αίτηση για Erasmus που έκανε στο Χογκουαρτς. Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει κανονικός ταβερνιάρης και να σταματήσει να γράφει στο τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του, Gollum! Gollum!

Ο Επιστάτης

Μπαίνοντας στη ταβέρνα ένα δυνατό φως απο χαμηλά μπορεί να σας θορυβήσει και να νομίζετε ότι μπήκατε λάθος αλλά μην φοβάστε. Είναι απλά το φως του δαυλού που ανακλάται στη γυαλιστερό θόλο του κεφαλιού του επιστάτη μας.

Ο Μεσήλικας νάνος εν ονόματι Κωνσταντίνος Δανιήλ γκρινιάζει, φτύνει, πετάει πράγματα κάτω και μετά γκρινιάζει και άλλο γιατί είναι αναγκασμένος να τα καθαρίσει.
Στον ελεύθερο του χρόνο, ανάμεσα στα μαθήματα ορθογραφίας, μαζεύει ζάρια από τα σκουπίδια του Ηρακλείου και τα βάζει σε ένα σακί μαζί με σκοπό σύντομα να έχει ένα όπλο για να μπορεί να σκοτώνει αρουραίους.

Στα ρεπό του γράφει χαμηλής ποιότητας και ηθικής ερωτικά μυθιστορήματα, αποφεύγει να απαντάει σε μηνύματα και τηλέφωνα καθώς “δεν έχει χρόνο για τις σαχλαμάρες τους” και παίζει βιντεοπαιχνίδια στο νέο γυαλιστερό πισί του. Όταν μεγαλώσει θέλει να σκάψει ένα λάκκο να μπει μέσα γιατί “κανένας δεν θα νοιαστεί όπως και να χει”.

Ο Βάρδος

Σε μια σκοτεινή γωνίτσα στην ταβέρνα μπορεί να πετύχετε έναν από τους λίγους αντικοινωνικούς bard στον κόσμο.
Αν για κάποιο λόγο πιαστείτε σε αμήχανη συζήτηση μαζί του, μην πανικοβληθείτε και να θυμάστε: σας φοβάται πιο πολύ από ότι τον φοβάστε εσείς!

Ο Αχιλλέας Γεωργίου όταν δεν βρίσκεται σε χειμερία νάρκη ή δε διαβάζει μηχανική μπορεί να τον δείτε να παίζει μουσική στη ταβέρνα. Αν τύχει να μην κάνει τίποτα από αυτά και είστε σίγουροι ότι δεν κάθεται στον υπολογιστή…βεβαιωθείτε ότι αναπνέει!

Συχνά αν τον ρωτάνε τι κάνει, λέει ότι ζωγραφίζει, αλλά στην πραγματικότητα κόβει και ράβει εικόνες που έχουν φτιάξει άλλοι. Ούτως η άλλως, ποιος έχει χρόνο για κάτι τέτοιο;

Τα σπουδαιότερα κατορθώματα του περιλαμβάνουν: Επιβίωση μόνο με έτοιμα νούντλς και κόα-κόλα για υπερμεγέθη χρονικά διαστήματα, 2 ολόκληρα push ups (συνολικά) και διαβίωση για παραπάνω χρόνο στο Tamriel από ότι στο σπίτι του.


Για απορίες, συνεργασίες, διαφημίσεις, κατάρες, καντάδες και ερωτικές εξομολογήσεις θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!